Dat zag ik al aankomen: SBS6 stopt met Mind Masters Live. Vorige week waren er net iets boven de 500.000 kijkers en toen dacht ik al... te weinig voor zo'n dure liveshow. Misschien lag het die keer aan de KPN storing van die dag... Dus niet, want ook deze week scoorde het programma slecht, deze keer zelfs onder de half miljoen kijkers. Stoppen dus, en maar goed ook wat mij betreft. Vorige week zaten we klaar met chips en drinken te wachten op het grote spektakel! Er werd immers in de week voor de start van de nieuwe show, op allerlei momenten afgeteld naar de start van het overweldigende dat zou komen!! En dat is wat SBS6 irritant graag doet: aftellen. Van tevoren, bij aanvang maar ook op diverse momenten tijdens de show kwam er een countdown in beeld tot de start van de volgende -zo bleek telkens- desillusie. Want de acts waren op geen enkel moment boeiend, verbazingwek- kend, ongelooflijk, wauw! of op een andere manier supercool. Wat een verloren TV avond hadden wij die keer! We misten K3 zoekt K3 ineens heel erg; dat was tenminste nog spannend en leuk om naar te kijken! We waren het er meteen unaniem over eens: Deze show zouden we niet nog eens kijken. En blijkbaar hebben meer mensen dat na de teleurstellende eerste show gedacht en daad bij het woord gevoegd. Arme Raad van 10. Hun inzet voor de show heeft het ook niet kunnen redden. Ik denk te kunnen inschatten dat Peter R de Vries moet hebben gedacht: WTF ben ik hier aan het doen? Boer (Geile) Geert is volgens mij niet zo selectief waar hij aan mee doet zolang hij maar in de buurt van vrouwen is. Patty probeerde nog hysterisch te doen terwijl daar geen enkele aanleiding toe was en ook de rest probeerde hun belangstelling vast te houden, vechtend tegen de slaap. Het is goed zo, stoppen op het dieptepunt, daarvoor is ook lef nodig! Dat hadden ze met Utopia ook meteen moeten doen. Dus SBS6: petje af!

Logo MML

Iets Vinden?


XOOX.NL Google

laatste 10 bemoeials

Barbara.Kloosterman (Afvallen met pillen):
Hun belangrijkste voordeel is de eigenschappen die beschermen tegen vochtverlies, zel...

Elbert (ZyXEL Online Poort forwarden):
He Twent, Even een vraagje, ik probeer dit in te stellen voor een ip camera, maar ho...

tracy (Goddelijke Fee):
marjan, zou ik je misschien een paar kleine vragen mogen stellen over deze vrouw ivm ...

Rene (ZyXEL Online Poort forwarden):
@Twent: Deze oplossing heeft Erik uiteindelijk ook gekozen en werkt perfect!

Twent (ZyXEL Online Poort forwarden):
Dit lijkt mij geen goede oplossing omdat de server PC nu via elke willekeurige poort ...

Erik (Ongeloofwaardige X-Files ):
Ik moet hem nog gaan kijken maar dat voorspelt niet veel goeds... Gelukkig is the Wal...

Robert (Ongeloofwaardige X-Files ):
De volgende genaamd "trashman" is al niet veel beter,,,,

Marten (Pozzebokken):
Er is een Duitse versie van de Pozzebokken op de markt verschenen. Die Wabobbels !

Marjan (Goddelijke Fee):
Dit wijf spoort van geen kanten!!! Zij heeft mijn moeder gehersenspoeld. Zieke geest!...

Erik (Het Platenpaleis (BNN)):
Jazeker, heel gaaf! We hebben je gemist Rene!!

categorieen


linktips

Klik voor MashUp video'sKlik voor jouw daghoroscoop

RamStierTweelingenKreeft

LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen

BoogschutterSteenbokWatermanVissenTrek een tarotkaart
Wat heeft de tarot jou
vandaag te bieden? Klik
op de kaart voor jouw
kaart van de dag.


Klik hier voor de buienradarEn hier voor blikseminslagenActieve orkanen vind je hier:

Hulpdiensten afluisteren:
archief

MaDiWoDoVrZaZo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31