Afslank PillenMisschien heb je de pagina-grote advertentie gezien, deze week in Spits. "Revolutionair middel uit Itatië, slechts 4 tabletten om 12 kilo af te vallen !!" Mijn aandacht was meteen gewekt want met 4 pillen in 20 dagen tijd 12 kilo kwijtraken wil ik natuurlijk wel. Het gaat om het middel Esyba maar er is niets over te vinden op in- ternet. Vreemd. Toch belooft het grote resultaten en indien ik niet tevreden zou zijn met het resultaat krijg ik mijn geld weer terug. Nou, dat leek mij wel een goede deal dus ik heb 4 van die won- derpillen besteld. Er zou een geheime molecuul in zitten die het aangeslibte vet uit het lichaam verwijdert, direct! Per pil zou ik in 5 dagen tijd 3 kilo kwijtraken, dus 4 pillen leveren mij een gewichtsverlies op van 12 kilo in 20 dagen. Daar heb ik die € 40 wel voor over. Ik heb meteen gebeld en besteld. Binnen 14 dagen krijg ik mijn wonderpillen thuisgestuurd en kan de afvalrace beginnen! Ik ben van plan om de resultaten op xoox te plaatsen, zodat iedereen kan zien in hoeverre dit nou werkelijk kan, of dat er sprake is van misleiding. Ik ben erg benieuwd, want ik heb wel € 40 per jaar over om een prettig lichaam te houden, terwijl ik niet extra moet sporten of er eten voor moet laten staan.

Update: De afbeelding is later geplaatst, na ontvangst van de Esyba pillen. Lees hier verder.
Iets Vinden?


XOOX.NL Google

laatste 10 bemoeials

Barbara.Kloosterman (Afvallen met pillen):
Hun belangrijkste voordeel is de eigenschappen die beschermen tegen vochtverlies, zel...

Elbert (ZyXEL Online Poort forwarden):
He Twent, Even een vraagje, ik probeer dit in te stellen voor een ip camera, maar ho...

tracy (Goddelijke Fee):
marjan, zou ik je misschien een paar kleine vragen mogen stellen over deze vrouw ivm ...

Rene (ZyXEL Online Poort forwarden):
@Twent: Deze oplossing heeft Erik uiteindelijk ook gekozen en werkt perfect!

Twent (ZyXEL Online Poort forwarden):
Dit lijkt mij geen goede oplossing omdat de server PC nu via elke willekeurige poort ...

Erik (Ongeloofwaardige X-Files ):
Ik moet hem nog gaan kijken maar dat voorspelt niet veel goeds... Gelukkig is the Wal...

Robert (Ongeloofwaardige X-Files ):
De volgende genaamd "trashman" is al niet veel beter,,,,

Marten (Pozzebokken):
Er is een Duitse versie van de Pozzebokken op de markt verschenen. Die Wabobbels !

Marjan (Goddelijke Fee):
Dit wijf spoort van geen kanten!!! Zij heeft mijn moeder gehersenspoeld. Zieke geest!...

Erik (Het Platenpaleis (BNN)):
Jazeker, heel gaaf! We hebben je gemist Rene!!

categorieen


linktips

Klik voor MashUp video'sKlik voor jouw daghoroscoop

RamStierTweelingenKreeft

LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen

BoogschutterSteenbokWatermanVissenTrek een tarotkaart
Wat heeft de tarot jou
vandaag te bieden? Klik
op de kaart voor jouw
kaart van de dag.


Klik hier voor de buienradarEn hier voor blikseminslagenActieve orkanen vind je hier:

Hulpdiensten afluisteren:
archief

MaDiWoDoVrZaZo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31